En ingeniørvirksomhed med speciale i stærkstrøm

I Head Energy DanGrid arbejder vi med mange forskelligartede opgaver indenfor vindmølleparker og kraftværker. Vi er efterspurgte på vore stærkstrømsevner. Vi søger dig, den erfarne stærkstrømsingeniør, der vil den sjove og udfordrende arbejdsdag i mindre rammer.

Fagligt dygtig

Vi har fokus på stærkstrøm og højspændingsteknik. Du vil få mulighed for at arbejde bredt med opgaver indenfor stærkstrømsteknik, for Simuleringsingeniøren dog med hovedfokus på beregninger/simuleringer. Vi har altid fokus på at levere rådgivning af en høj faglig kvalitet, og du kan bidrage med dine erfaringer og kompetencer, for Simuleringsingeniøren med dine minimum 2 års erfaring med PowerFactory, evt. suppleret med PSCAD.

Selvstændig og ansvarsbevidst

Hos os indgår du i et team, hvor vi i høj grad løser opgaverne selvstændigt og ansvarsfuldt. Vi stoler på, at du med din personlighed kan gøre en forskel hos os.

Medarbejder i Head Energy DanGrid

Vi vægter et godt kollegialt sammenhold med kolleger, der tilsammen har mange års erfaring, og som giver mulighed for inspirerende sparring i det daglige. Vi sætter faglig udfordring og udvikling i højsædet, og vi mener, det skal være spændende og sjovt at gå på arbejde. Vi tilbyder bl.a.

  • Et ærligt og godt socialt miljø, hvor højt humør og sammenhold prioriteres.
  • Faglig udvikling inden for stærkstrømsteknik.
  • Spændende og varierende opgaver.
  • En attraktiv lønpakke med firmapensionsordning.
  • Flextid, kantineordning, mobiltelefon, hjemmearbejdsplads, frugtordning mv.


Er du interesseret?

Du er altid velkommen til at komme forbi kontoret til en kop kaffe og en snak om jobbet, og du kan også gerne bare slå på tråden til:

Afd.leder Mads Vinter Hansen
Telefon 51 18 60 55 eller mail mads.v.hansen@headenergy.dk.

Så kan vi altid følge op på dit CV og andre relevante bilag senere.
Du er naturligvis også velkommen til at sende en god, gammeldags ansøgning på ovennævnte mail-adresse.

Vi søger folk fra hele landet, og er fleksible i forhold til arbejdssted, du må dog forvente noget tilstedeværelse i Odense, især i starten.

More news from Head Energy Denmark:

Head Energy Denmark is ISO-certified

maj 21st, 2024|Kommentarer lukket til Head Energy Denmark is ISO-certified

Head Energy Denmark is certified according to ISO standards concerning Quality Management, Environmental Management, and Health & Safety Management. The certifications are valid from April 2024 and covers both Head Energy Denmark A/S and [...]

Positive development in emerging US offshore wind market

februar 19th, 2024|Kommentarer lukket til Positive development in emerging US offshore wind market

After working as client representative and advisor on emerging offshore wind projects in the US, Head Energy’s Senior Marine Consultant, Peter Eriksen believes regulatory and logistical limitations can be overwon and spark accelerated development [...]

Head Energy launches new office in Copenhagen

januar 18th, 2024|Kommentarer lukket til Head Energy launches new office in Copenhagen

We are delighted to announce that Head Energy Denmark increases its operational footprint in Denmark with the launch of a new office in Copenhagen. The new setup will focus on both engineering and consulting clients [...]