En ingeniørvirksomhed med speciale i stærkstrøm

I Head Energy DanGrid arbejder vi med mange forskelligartede opgaver indenfor vindmølleparker og kraftværker. Vi er efterspurgte på vore stærkstrømsevner. Vi søger dig, den erfarne stærkstrømsingeniør, der vil den sjove og udfordrende arbejdsdag i mindre rammer.

Fagligt dygtig

Vi har fokus på stærkstrøm og højspændingsteknik. Du vil få mulighed for at arbejde bredt med opgaver indenfor stærkstrømsteknik, for Simuleringsingeniøren dog med hovedfokus på beregninger/simuleringer. Vi har altid fokus på at levere rådgivning af en høj faglig kvalitet, og du kan bidrage med dine erfaringer og kompetencer, for Simuleringsingeniøren med dine minimum 2 års erfaring med PowerFactory, evt. suppleret med PSCAD.

Selvstændig og ansvarsbevidst

Hos os indgår du i et team, hvor vi i høj grad løser opgaverne selvstændigt og ansvarsfuldt. Vi stoler på, at du med din personlighed kan gøre en forskel hos os.

Medarbejder i Head Energy DanGrid

Vi vægter et godt kollegialt sammenhold med kolleger, der tilsammen har mange års erfaring, og som giver mulighed for inspirerende sparring i det daglige. Vi sætter faglig udfordring og udvikling i højsædet, og vi mener, det skal være spændende og sjovt at gå på arbejde. Vi tilbyder bl.a.

  • Et ærligt og godt socialt miljø, hvor højt humør og sammenhold prioriteres.
  • Faglig udvikling inden for stærkstrømsteknik.
  • Spændende og varierende opgaver.
  • En attraktiv lønpakke med firmapensionsordning.
  • Flextid, kantineordning, mobiltelefon, hjemmearbejdsplads, frugtordning mv.


Er du interesseret?

Du er altid velkommen til at komme forbi kontoret til en kop kaffe og en snak om jobbet, og du kan også gerne bare slå på tråden til:

Afd.leder Mads Vinter Hansen
Telefon 51 18 60 55 eller mail mads.v.hansen@headenergy.dk.

Så kan vi altid følge op på dit CV og andre relevante bilag senere.
Du er naturligvis også velkommen til at sende en god, gammeldags ansøgning på ovennævnte mail-adresse.

Vi søger folk fra hele landet, og er fleksible i forhold til arbejdssted, du må dog forvente noget tilstedeværelse i Odense, især i starten.

More news from Head Energy Denmark:

Head Energy busy in the US

oktober 18th, 2023|Kommentarer lukket til Head Energy busy in the US

To continue the solid follow-up of clients and tier one services within offshore wind, Head Energy Group consider expanding the footprint into the US. Head Energy has through involvement in some of the [...]

Learning from the best

oktober 2nd, 2023|Kommentarer lukket til Learning from the best

Meet the young and talented Mads Pagh who works as Junior Rig Operation Manager for Siemens Gamesa.   It’s exciting to be part of an industry that is energetic and fast moving. Mads Pagh started [...]

Head Energy launches new setup in Paris

september 15th, 2023|Kommentarer lukket til Head Energy launches new setup in Paris

Head Energy launches new setup in Paris as France’s Offshore Wind industry shifts gear. During 2023 Head Energy has gained solid foothold in the French offshore wind market. Building on positive feedback from clients [...]